Ποιοί είμαστε

Ποιοί είμαστε

Η οικογενειακή μας επιχείρηση έχει την έδρα της στο Κομπότι Άρτας και δραστηριοποιείται στην επεξεργασία, τυποποίηση και εμπορία εδώδιμων ελιών. Η φιλοσοφία μας είναι η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, για την απόλυτη ικανοποίησή τους. Στόχος μας είναι η συνέχιση της ανοδικής μας πορείας και η ενίσχυση της θέσης μας στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Συλλογή, επεξεργασία και τυποποίηση.

Οι καρποί μας συλλέγονται προσεκτικά από επιλεγμένους ελαιώνες στην ευρύτερη περιοχή. Η επεξεργασία της ελιάς ξεκινά με τις διαδικασίες καθαρισμού, διαλογής, ωρίμανσης, συντήρησης και τυποποίησης των φρούτων σε πρακτική συσκευασία, η οποία εξασφαλίζει την ποιότητά της, μέχρι να καταναλωθεί. Ο παραδοσιακός τρόπος επεξεργασίας των καρπών της ελιάς στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας αποτελεί εγγύηση για τον καταναλωτή.

Ποικιλίες, συστήματα ποιότητας, διαθέσιμες συσκευασίες

Οι ποικιλίες ελιάς της επιχείρησής μας διακρίνονται σε: Χονδροελιά Άρτας (Μαύρη, Ξανθή, Πράσινη) και Καλαμών. Τα συστήματα ποιότητας μας είναι ISO, HACCP. Οι διαθέσιμες συσκευασίες ξεκινούν από πολύ μικρές (σακούλα κενού 250g) μέχρι πολύ μεγάλες (βαρέλι 150kg).